2015-04-02

Ska jag läsa påskekrim?

Då kör vi igång påsken på allvar nu då. Jag har nämligen sedan en timme tillbaka gått på påskledighet och det är så skönt. Vad ska jag då ta mig för denna långhelgen. Jag misstänker att ni kan gissa att det var läsning som stod på schemat. Ska jag då läsa något påskekrim????

Jag hoppas det. För tillfället håller jag på med The Miniaturist som jag definitivt hoppas på att läsa klart. Efter det har jag faktiskt tänk mig börja på Mios Blues. Den får bli mitt påskekrim och jag hoppas den är lika bra som den första boken var. Sen ska jag också försöka lyssna färdigt på Svärdets makt. Det är inte mycket kvar nu. Kanske skulle man ta fram ett pussel och sysselsätta sig med medans man lyssnar klart på boken.

Nå vad säger ni då, ska ni läsa något påskekrim?

8 kommentarer:

 1. Hej!

  Du som gillar drakar ... Har du läst böckerna om draken Temeraire, av Naomi Novik? Han är den underbaraste drake som jag läst om och det finns en hel rad böcker i serien. De är svåra att få tag i på svenska men är helt okej lättlästa på engelska också. Ett tips bara, ifall du inte kände till Temeraire sedan förut. :)

  Ha det bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipset. Hade faktiskt inte hört talas om de böckerna tidigare. Ska jag definitivt ta och spana in.

   Radera
 2. Jag har två böcker av Anna Lihammer som står och väntar..De kanske blir lite påskekrim för mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har första Anna Lihammerboken och den är jag definitivt väldigt sugen på att läsa. Hoppas hur som helst på riktigt mycket lästid i helgen.

   Radera
 3. Ska börja läsa Lotus blues i morgon så här blir det påskekrim :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har redan fått omvärdera lite grann för det dök upp tre böcker i brevlådan idag, som har ett recensionsdatum om väldigt kort tid. Men jag vill läsa Mios blues så vi får väl se vad det blir.

   Radera
 4. Jaja men har till och med en liten tävling

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh vad spännande, det måste jag kolla in.

   Radera