2015-08-02

Några tankar en söndag

Everyone is a reader...
  • Så nu är det lugnt i huset igen. Vi har haft besök i dagarna fyra och det har inte hunnits med något av allt det jag brukar fylla mina dagar med. Jag har inte läst en enda sida sedan i onsdags till exempel och det är nog någon form av rekord. Så idag tänker jag banne mig läsa.
  • Under gårdagen hann hann jag inte med hashtaggen i #sommarlovmedkulturkollo. Detta måste åtgärdas så det lär definitivt bli en hel del inlägg under dagen.
  • Under veckan var det tanken att jag skulle delta i TBR-takedown, en läs-a-lot. Ungerfär efter dag två gav jag upp det projektet, för jag hade varken lust eller hann med det lite. Däremot tror jag att jag ska hoppa på Book-tub-athon som startar i morgon. Imorgon blir det nämligen dags för lite vardagsrutiner igen och därav kanske lite mer ro till läsning. Kommer ett annat inlägg om detta.
  • I morgon är det dags att börja jobba. Jag begriper inte alls hur jag ska ta mig ur sängen, med tanke på att jag i natt kom i säng halv fyra. Vända på dygnet igen var det ja...
  • I veckan har jag läst Heartless av Gail Carriger. Jag tycker så mycket om Alexia Macoon så jag fattar inte att det tog så många år för mig att plocka upp fjärde boken. Däremot är jag lite nyfiken på vad som hände med översättningen av serien. Tråkigt det är när förlag slutar ge ut en serie mitt i.
  • Blogglusten börjar komma tillbaka känner jag. Jag vet att det har kommit inlägg med ganska täta mellanrum under semestern, men jag har inte riktigt haft hjärtat med mig i det jag har skrivit. Nu är det nog på väg att vända känner jag. Det är ju tur det för böcker att blogga om har inte minskat.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar