2016-01-03

Några tankar en söndag


.:
 • Först och främst hade jag en liten idé om att jag skulle hänga på den förträffliga idén som Helena på Fiktiviteter hade om att varje (i mitt fall) söndag lyfta fram något positivt som har hänt den gångna veckan. Denna veckan har varit full av positiva saker, men jag måste nog ändå ära han som jag har valt att dela mitt liv med. Maken är kärlekfull, omtänksam och min bästa vän här i världen. Och denna vecka har vi fått umgås och spendera tiden ihop på alla möjliga och omöjliga mysiga sätt. Så han är mitt positiva den här veckan.
 • Denna veckan har jag verkligen varit aktiv på bloggen. Eller fel. Jag har varit väldigt aktiv fredag, lördag och söndag - så aktiv så att känns som om det har varit en hel vecka. Det har varit statistik, löften, böcker att läsa och författare att knyta bekantskap med. Idag har det varit så mycket böcker som cirkulerat i mitt huvud så jag helst hade velat läsa allihopa med en gång. Varför har man inte mer tid till sitt förfogande? Jag bara undrar!
 • Alltså att jag verkligen fick Harry Potter and the Philosopher Stone i julklapp av lillsyrran. Det känns så jäkla bra faktiskt.
 • För tillfället läser jag Den nionde graven av Stefan Ahnhem. Jag läser ju i vanliga fall inte jättemycket renodlade deckare nu för tiden men den här är väldigt bra. Väldigt rå och otäck, men ändå väldigt, väldigt bra.
 • I morgon är det dags att ta sig upp ur sängen. Det ser jag inte fram emot. De senaste dagarna har jag nämligen lyckats med att vända på dygnet helt och hållet så jag vet inte hur jag ska ta mig upp ur sängen. För hade det inte varit ett fantastiskt sätt att börja på det nygamla jobbet med att komma försent första dagen. Så ikväll får jag nog allt tvinga ner mig i sängen vi hyfsad tid.
Nu ska jag fortsätta läsa och se om jag inte kan hinna läsa klart Den nionde graven ikväll. Återkommer nästa vecka med mer böcker och kanske, kanske kan jag försöka få till en recension.

3 kommentarer:

 1. Låter som att du haft en ganska perfekt vecka! Hoppas nästa vecka blir lika bra!

  SvaraRadera
 2. Håller med om att det låter som en väldigt fin vecka, hoppas den här är lika bra!

  SvaraRadera