2016-01-17

Några tankar en söndag


 :
 • Denna veckan har gått vansinnigt fort. Som vanligt. Snart är det väl jul igen... :)Men det har varit en bra vecka. Tillbaka på gamla jobbet och det har faktiskt känts otroligt positivt så det får bli mitt bra för den här veckan. Skönt att träffa alla mysiga barn och vuxna igen.
 • Jag har inte hunnit läsa massor denna veckan. Kanske för att det varit mycket att börja jobba igen, kanske för att jag lider av en lindrig variant av resfeber. Men det jag har läst har i alla fall varit jättebra. Och jag har tagit igen en hel del nu under helgen.
 • Det har i alla fall hänt en hel del här på bloggen. Många inlägg har jag skrivit, hela 15 inlägg. Sen kan det ju hända att jag har skrivit nästan lika många recensioner som kommer dyka upp här inom en snar framtid.
 • En bok har kommit hem till mig också. Men det blev nog något fel där för egentligen tror jag att det var bok två i Magisteriumserien (av Holly Black och Cassandra Clare) jag skulle få, men istället så kom del ett hem till mig. Del ett som jag redan läst och recenserat, och tyckt mycket om med för den delen. 
 • Denna veckan återupplivade jag ett inlägg som jag brukar kalla bokmagi. Här visar jag en massa fina, inspirerande bilder som jag hitta på Pinterest. Detta verkade vara populärt så jag lovar att det kommer ytterligare ett sådant inlägg snart. Bilder att inspireras av finns det gott om.

2 kommentarer:

 1. Åh älskar bilden i detta inlägg! SÅ mysig! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tyckte jag med. Sen tyckte jag att den passade så bra in på mig själv. Det är så jag brukar sitta och läsa, minus hunden.

   Radera