2016-01-19

Om att försöka se positivt på livet

Jag fattar inte varför man ska ha så vansinnigt långa arbetsdagar. Idag ska jag jobba mellan 7.30 - 20.30. Det känns inte okej. Visst jag är "ledig" mellan klockan 16-17 men vad gör det för skillnad. Det är ju inte direkt så att man hinner hem om.
Nu ska jag inte gnälla. Det hjälper inte! Jag ska istället se på livet med positiva ögon. Arbetsdagen idag kommer säkert att bli jättebra, och föreläsningen ikväll blir säkert hur intressant som helt. Och den där timmen då jag är ledig då kan jag ju passa på att läsa lite i Askfödd som är hur bra som helst.

Positive, positive, positive, keep your mind, vibes and life in the forefront of your mind!:

8 kommentarer:

 1. Visst ska man vara positiv. Men ändå jobbigt med så lång dag... ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja verkligen! Att sitta på föreläsning till halv nio på kvällen är aldrig en bra idé. Det kunde varit en väldigt intressant föreläsning, men man orkar inte ta in något.

   Radera
 2. Svar
  1. Ja, usch... Men nu är jag i alla fall hemma och har till och med hunnit skotta snö.

   Radera
 3. Fy vilken lång dag! Jag tycker det är helt ok att vara lite neggo till något som uppenbarligen inte är bra. Hoppas att inte alla dina arbetsdagar ser ut så.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, som tur väl ser inte en bråkdel av mina arbetsdagar ut så. Bara haft oturen att det har varit två stycken på två veckor. Nästa lär inte komma på väldigt länge.

   Radera
 4. Bra inställning, ska försöka mig på den jag med...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det går ju alltid att försöka i alla fall.

   Radera