2011-12-06

Fallen ängel

Med en gång vet Nora att Patch inte är bra för henne. Att han är farlig är hon helt övertygand om. Samtidigt som hon träffar honom första gången börjar det hända mystiska saker i hennes liv som att hon hör röster i huvudet eller råkar ut för bilolyckor där bilen helt plötsligt är hel igen. Hon börjar allvarligt fundera om hon är mentalt frisk.

Trots allt detta kan hon inte hålla sig borta från Patch. Där finns något och när saker känns för jobbig runt omkring henne så är det Patch hon vänder sig till. Hon känner sig trygg trots att Patch förmodligen är det absolut farligaste som händer/finns i hennes liv.

Övernaturliga grejer, kärlek vid första ögonkastet, kärlek över gränserna. Ja boken Fallen Ängel av Becca Fitzpatrick innehåller allt vad twiglight-böckerna innehåller. Det blir däremot inte lika bra eller lika spännande. Visst kan jag tycka att boken är helt ok, men jag är heller inte helt fängslad och jag känner inte mycket till sympati för någon av bokens karaktärer. Läsvärd men känner ingen större saknad...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar