2014-12-20

Julstress

Decisions, decisions. This is so gorgeous. If only my decisions were that easy!!

20 december och helt plötsligt infann sig julstressen. Trots det så orkar och känner jag inte för att börja dona och fixa. Har massor av julklappar kvar att köpa, men det får nog vänta tills den 23 december (som vanligt). Jag borde städa undan här hemma för att kunna dammsuga och sätta fram alla mina tomtar. Gran blir det ingen i år eftersom vi åker iväg hela julen och det är väl en av alla anledningar till varför jag har svårt att hitta stämningen.
Nu vill jag istället sätta mig i fåtöljen och läsa. Vi lämnar allt tills i morgon. Jag tror på ordspråket varför göra det idag när du kan skjuta det tills i morgon. Det blir jättebra (tycker jag idag i alla fall).

2 kommentarer:

  1. Jag är imponerad av de som vågar sig ut nu de sista dagarna innan jul för att fixa julklappar! Jag skulle aldrig våga ut bland allt folk då :p.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det finns inte så mycket val för en annan. Jag tänker varje år att jag ska vara ute i god tid, men sen är jag där i sista stund i alla fall. Men jag tror jag vet vad jag ska köpa i alla fall och då brukar det gå ganska så fort.

      Radera