2017-01-03

Utmaning: 75 böcker

a great pile of old books:

Jag fick för mig att jag skulle sluta hetsläsa böcker utan mer börja njuta av långa böcker under 2016. Därför satte jag mitt goodreadsmål till 75 böcker. Och ni kan säkert gissa hur bra jag lyckades med detta mål. Det är faktiskt nästan skrattretande...
Man kan se det på två sätt, yeah jag läste 75 böcker och några till. Eller f*n . jag läste inte speciellt många långa tjocka böcker och många böcker läste jag för att hinna med så mycket som möjligt. Men trots antalet så har jag i alla fall läst väldigt många väldigt bra böcker och det är väl egentligen huvudsaken.
Sen kanske ni undrar över hur många böcker det blev lästa. Jo 144 stycken blev det tillslut. Inte riktigt lika många som 2015 då jag tror att jag läste 150 böcker, men det är ändå en imponerande mängd. Framför allt eftersom jag knappt läst något alls under april och maj då jag var full upptagen av att vara nygravid. Så i slutändan är jag nöjd med antal lästa böcker.

På Goodreads ligger de flesta böcker jag läst under föregående år om ni vill spana in. Annars håller jag på att försöka skriva ikapp min läslista här på bloggen också.

2 kommentarer: