2018-04-11

Vit krypta av Mariette LindsteinAlex och Dani är tvillingar och har sen ung ålder fått klara sig själva då deras föräldrar stack och blev medlemmar i en sekt i Indien. Men så försvinner även Dani och Alex står helt ensam i världen. In i hennes liv kommer då trots allt två män, Carl som är hennes chef och Jim som väldigt gärna vill bli hennes pojkvän. Men Alex kan inte släppa tanken på att Dani finns någonstans och att hon hålls fången. Hon skyr inga medel för att hitta sin syster.

Bildresultat för vit krypta

Lite konspirationsteorier, några sekter, en hel del mystik och framför allt en riktigt spännande och fartfylld historia. Vad mer kan man begära. Mariette Lindstein har helt klart än en gång lyckats skriva en riktigt bra bok som håller mig fängslad i stort sett från sida ett.
Jag är riktigt förtjust i Alex som huvudkaraktär, för trots allt hon utsätts för så är hon stark och vågar stå på egna ben. Hon vet vad som är viktigt i livet och hon är inte rädd för att ta för sig av det hon vill ha. Det är hennes historia som driver berättelsen framåt och det med väldig fart. Det hinns minns sagt med mycket på få sidor.
Ibland, men bara ibland måste jag stanna upp lite grann och fundera kring om det inte är lite för solklart alltihopa. På vissa ställen faller det lite för snyggt på plats om man så säger. Jag blir aldrig riktigt överraskad i min läsning och tyvärr drar det ner helhetsbetyget lite, lite grann. Men jag förlåter det för det är ändå en riktigt bra bok och jag kommer absolut att läsa mer av författaren när det dyker upp i framtiden, för det hoppas jag verkligen att det gör.

Vit krypta får 4+/5 i betyg av mig.

Tack Forum bokförlag och författaren för recensionsexemplaret.

Boken finns att köpa hos Adlibris & Bokus & Cdon & Bookoutlet.


1 kommentar:

  1. hälsningar till alla mina vänner där ute, alla som läser detta vittnesbörd idag borde fira med mig och min familj eftersom det hela började som ett skämt för vissa människor och andra sa att det var omöjligt. Mitt namn är Shira elijah och jag är lyckligt gift med två barn och en underbar fru. Något hemskt hände min familj, jag förlorade mitt jobb och min fru lämnade mitt hus för att jag inte kunde ta hand om mig själv och behov. Min familj. Hon och mina barn just i det ögonblicket. Jag lyckades i nio år, ingen kvinna kommer att stödja mig för att ta hand om barnen. Jag försöker skicka tester till min fru men hon blockerar mig från att kommunicera med henne Jag försöker prata med hennes vän och familj men vet fortfarande att man kan hjälpa mig och jag ansökte sedan till så många vänner men de kommer fortfarande inte att ringa mig, förrän där kommer en trogen dag som jag aldrig kommer att glömma i mitt liv. När jag träffade en gammal vän till mig förklarade jag alla mina svårigheter och han berättade om en fantastisk person som hjälper honom att få ett bra jobb Coca Cola-företag och han sa till mig att han stavade men jag är en person som aldrig tror på stavning men jag bestämde mig för att prova det och Dr Alaba instruerade mig och visade mig vad jag skulle göra Under de sju dagarna av lunch, besvärjelsen. Följ alla instruktioner och gör det han bad mig göra bra. Dr Alaba kommer säkerligen att gå bra och min fru kommer att träffa mig igen efter ett underbart jobb av Dr Alaba. Min fru ringer mig med ett okänt nummer och bad om ursäkt och hon berättade att hon verkligen saknar mig och att våra barn och min fru kommer hem. Idag driver jag ett Paragon-företag i USA. Jag rekommenderar dig om du har några problem skicka ett e-postmeddelande till denna {dralaba3000@gmail.com} eller WhatsApp honom via hans kontakt nedan +1(425) 477-2744 Tack Dr ALABA. och du kommer att få det bästa resultatet. Ta saker för givet och det kommer att ta ifrån dig. Jag önskar dig det bästa .......

    SvaraRadera