2018-04-11

Vit krypta av Mariette LindsteinAlex och Dani är tvillingar och har sen ung ålder fått klara sig själva då deras föräldrar stack och blev medlemmar i en sekt i Indien. Men så försvinner även Dani och Alex står helt ensam i världen. In i hennes liv kommer då trots allt två män, Carl som är hennes chef och Jim som väldigt gärna vill bli hennes pojkvän. Men Alex kan inte släppa tanken på att Dani finns någonstans och att hon hålls fången. Hon skyr inga medel för att hitta sin syster.

Bildresultat för vit krypta

Lite konspirationsteorier, några sekter, en hel del mystik och framför allt en riktigt spännande och fartfylld historia. Vad mer kan man begära. Mariette Lindstein har helt klart än en gång lyckats skriva en riktigt bra bok som håller mig fängslad i stort sett från sida ett.
Jag är riktigt förtjust i Alex som huvudkaraktär, för trots allt hon utsätts för så är hon stark och vågar stå på egna ben. Hon vet vad som är viktigt i livet och hon är inte rädd för att ta för sig av det hon vill ha. Det är hennes historia som driver berättelsen framåt och det med väldig fart. Det hinns minns sagt med mycket på få sidor.
Ibland, men bara ibland måste jag stanna upp lite grann och fundera kring om det inte är lite för solklart alltihopa. På vissa ställen faller det lite för snyggt på plats om man så säger. Jag blir aldrig riktigt överraskad i min läsning och tyvärr drar det ner helhetsbetyget lite, lite grann. Men jag förlåter det för det är ändå en riktigt bra bok och jag kommer absolut att läsa mer av författaren när det dyker upp i framtiden, för det hoppas jag verkligen att det gör.

Vit krypta får 4+/5 i betyg av mig.

Tack Forum bokförlag och författaren för recensionsexemplaret.

Boken finns att köpa hos Adlibris & Bokus & Cdon & Bookoutlet.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar