2012-07-30

Denna dagen ett liv

Denna dagen av mitt liv har jag spenderat genom att rensa ut lite ur mitt förflutna. Närmare bestämt så har jag varit hemma hos mamma och pappa och gått igenom alla mina lådor med saker sparade från barndomen. Ett antal kartonger blev slängda. Räknehäften från skolan, teckningar från alla möjliga åldrar, en del plastleksaker och brev. Med andra ord så finns det inte mycket kvar. Lite ångest så här i efterhand, men samtidigt, vad ska man ha det till.

Däremot finns det en ska jag inte slänger. Aldrig någonsin. Alla mina barnböcker. Jag har redan från väldigt unga åldrar läst och blivit läst för och det finns massor med spännande böcker där hemma. Jag hittade pekböcker, bilderböcker, Kitty-böcker och Sune och massa, massa mer. Hittade bland annat en spännande Astrid Lindgrenbok som jag aldrig hade hört talas som (eller inte visste om i alla fall). Assar Bubbla eller Det var nära ögat att det inte blev någon bok om Pippi Långstrump är en bok som nog tyvärr tillhör lillsyrran men jag nog får ta och läsa snart.


Får försöka ta mig till mamma och pappa någon mer gång denna veckan för att så småningom försöka gå igenom alla vuxenböcker de har sparade i sitt förråd. Det brukar alltid kunna följa med en eller en annan bok hem (till sambons förtret).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar