2012-07-17

Hemma igen...

Hemma igen efter en veckas semester. Tiden har spenderats hemma hos svärmor och svärfar och sen vidare i Tyskland. Sent igår kväll kom vi hem efter att ha avverkat en sträcka på ca 80 mil. Huvudet snurrade och reste fortfarande när jag tillslut stupade i säng i går kväll.
Speciellt mycket läst har det inte blivit på semestern, trots alla godbitar jag stoppade ner i väskan. Enbart en bok har blivit utlyssnad och det var 4.50 från Paddington och recension kommer senare. Däremot kom jag hem till ett trevligt bokpaket. Umberto Ecos Begravningsplatsen i Prag som jag vann hos och dagarna går hade kommit. Tack så väldigt mycket. Dessutom har jag hunnit få iväg en bokbeställning hos adlibris när jag var i väg. Ytterligare en vinst har jag uppmärksammat idag när datorn sattes igång. Vunnit utlottningen av Gillin Flynns bok Dark places hos Annika. Mycket trevligt vill jag påstå.
Ett besök på ett tryckeri har också hunnits med. Tyvärr ett tidningstryckeri och inte ett boktryckeri vilket hade varit intressantare.
Nu är jag inne på andra semesterveckan och idag har jag tänkt ägna tiden åt läsning och förhoppningsvis blir det ett tillskott till familjen vilken dag som helst (både i form av böcker och katter).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar