2014-06-29

I bokspegeln #2

Jag tänkte att jag varje söndag ska försöka att sammanfatta veckan som varit lite, att se hur det har gott med läsning, bloggning, bokköpande och mycket annat som kan vara förknippat med bloggen.

Detta har varit en väldigt avslappnad bokvecka. Maken var iväg till och med torsdag så jag trodde att jag skulle få massor läst. Så blev dock inte riktigt fallet, mest för att jag hamnade en himla massa framför bloggen. Jag har bland annat skrivit lite om vad jag ska läsa i sommar i tematrion, visat lite på olika vackra omslag i Top Ten Tuesday och givetvis deltagit i sista bokbloggsjerkan innan sommaren. Hoppade också på att delta i en läsbingo i sommar - hittills har jag lyckats kryssa av 3 rutor.

Recensionsmässigt denna veckan har det enbart dykt upp en recension och det var Nordiska väsen. Vilken fantastisk bok. Men jag lovar - fler recensioner är på g med tanke på att jag i helgen i nuläget läst ut två böcker och har bara några få sidor kvar i den tredje. Så recension på Barfotadrottningen, Längta och Dealing with dragons lär dyka upp nästa vecka.

Lite böcker har också hittat hem till mig, men långt ifrån lika många som förra veckan. Ett recensionsexemplar har det blivit - Minns mig som en ängel av Kristina Appelqvist - en bok som jag tänkt läsa som förberedelse inför bokmässan. På tal om bokmässan har jag givetvis skrivit lite om det här och här.
Två böcker blev också köpta på olika loppisar på min efterlängtade runda i går. Del 10 och 16 av Sagan om isfolket av Margit Sandemo. Har ännu inte läst någon bok i serien men tänkte att jag skulle försöka samla på mig böckerna för att sedan läsa dem. Många verkar gilla så det kan jag tänka mig att jag gör också.

minnsmigsomenangel_omslag_slutversion

Tack för denna veckan - nästa vecka är sista jobbarveckan och jag längtar efter ledighet och lästid...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar