2014-06-01

Min söndag

sometimes we need to slow down and do nothing...  WishfulThinking

Idag kan det hända att jag gjort något jag kanske inte borde göra. Jag har beställt hem två böcker - dessutom två ganska dyra böcker. Bokus kom med ett väldigt dumt erbjudande som gjorde att jag tjänade hela 24 kronor (en hel förmögenhet) om jag beställde lite böcker. Till mitt försvar var det inte ett impulsköp, det är två böcker jag verkligen, verkligen måste ha i min bokhylla och som jag har längtat efter att köpa väldigt länge. Vad det är för böcker får ni se när de kommer.

I övrigt har det här varit en dag helt i läsandets tecken och det har varit guld värt. Egentligen skulle jag dammsugit huset men det får maken göra i morgon. När man kan sitta ute och läsa har man inte tid att vara inne och sysselsätta sig med tråkiga hushållssysslor.
Wolf Hall har äntligen blivit utläst. Jag säger äntligen, inte på grund av att det är en dålig bok utan för att den har tagit massor av tid i anspråk. Absolut inte en bok man läser ut på en dag eller två. Recension av den kommer i början av nästa vecka när jag hunnit smälta min läsupplevelse lite grann.

Nu ska jag i alla fall poppa mig en påse popcorn och krypa ner i läsfåtöljen och fortsätta läsa Svindlaren av Grisham. 100 sidor in verkar den väldigt lovande.

Ha en fortsatt trevlig söndag alla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar