2014-11-08

Blev det några loppisfynd?????

Jajamensan, massor, som vanligt. Det visade sig att den lilla snabba loppisrunda jag hade i tankarna blev 4 timmar lång, plånboken blev betydligt tunnare, men jag betydligt gladare. Konstigt det där, att man kan må så bra av att shoppa. Givetvis klarade jag inte heller av att hålla mig undan bokavdelningen och fick därför med mig några böcker hem.Men bäst av alla mina fynd måste jag nog ändå säga att mitt bokstöd är. Föll som en fura när jag fick syn på det och trots att jag kanske inte har massor av plats för bokstöd i mina bokhyllor var jag tvungen att ha de. Jag som alltid velat ha en jordglob.

6 kommentarer:

 1. Var inne i en sekond hand butik idag och bara JAG. SKA. INTE. KÖPA. NÅGOT! Och jag lyckades faktiskt. Hmm kanske för att jag gick ut efter 5 min annars hade man nog inte vetat vad jag tagit mig till :P haha. Så svårt när det är så billigt och just i den affären går alla pengar till välgörenhet dessutom, såååå tufft.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja de där med välgörenhets status är extra farliga. Där är allt lite extra billig och så ger de ju en ganska så skön känsla i kroppen när man både får fynd och göra något snällt samtidigt.

   Radera
 2. Åh vill också loppisfynda! Det var ett tag sen nu.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag älskar det. Känslan av att strosa omkring bland alla gamla vackra (och mindre vackra) ting är bland det bästa jag vet.

   Radera
 3. Bokstödet var verkligen superfint ! Är imponerad. Och lite avundsjuk :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag är jättenöjd med det. Det var ganska dyrt för att vara loppis, men jag tvekade inte en sekund....

   Radera