2014-11-11

Tisdagsfrustration

Egentligen borde jag nog ta tag i och skriva klart de recensioner som ligger här vid datorn och väntar på mina flinka fingrar. Det är ju liksom ett faktum att om jag inte skriver om böcker med en gång så 1) glömmer jag dem 2) tappar lusten att skriva om dem. Så därför borde jag verkligen ta tag i detta "problem". Men jag ids inte. Det finns för tillfället en hel del saker som lockar betydligt mer, till exempel att läsa. Fast ska jag vara riktigt ärlig är jag inte jättesugen på det heller. Jag skulle just nu behöva något väldigt lätt och enkelt för hjärnan är ganska mör. Eller så skulle jag vilja plocka fram någon av alla de mörkare deckarna som införskaffades under bokmässan - för det är lite det humöret jag är på. Kontroversiellt - javisst! För tillfället håller jag på med 3 böcker som alla har ett visst inslag av fantasy/fantastiska element men idag är jag inte sugen på det.
Men mest av allt är jag nog bara sur. Jag väntar på ett par recensionsexemplar som jag gärna hade haft i min hand typ igår, eller för närmre tre veckor sedan då jag fick meddelande om att jag skulle få dem. Men brevlådan har gapat läskigt tom i flera veckor känns det som och jag börjar på allvar tro det värsta om posten. De har nog gett upp med alla tunga paket som hamnar i min låda med jämna mellanrum.
Nåja, jag får väl helt enkelt plocka ur diskmaskinen och vänta på bättre tider...

reader mailbox - OH MY SOUL.....how I would LOVE to have this mailbox....words just can't express...

4 kommentarer:

 1. Hej!

  Om du tror att du saknar post som du borde fått i brevlådan råder jag dig att ta kontakt med oss på Posten eller med avsändaren för att se om det du väntar på är skickat. Om det du väntar på är skickat och inte verkar ha kommit fram ta då kontakt med oss så att vi får undersöka vad som kan ha hänt med din post.

  Du är välkommen att ta kontakt med oss på kundservice via telefon 020-23 22 21 eller via e-post kundservice.privat@posten.se. Vi svarar mån-fre kl 08,00-18,00.
  Mvh Erika, PostNords Kundservice

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej

   Jag vet ärligt talat inte om det är så för senat än så länge. Jag avvaktar nog ett tag till, men man känner ju en viss frustration när man längtar och väntar...

   Radera
 2. Har lite bokfrossa just nu.
  Carin Gerhardsens "Hennes iskalla ögon" tog slut läs(k)igt snabbt igår! Jag köpte ju också den på bokmässan.
  sen dess har jag träff med en man som heter Ove en hel del ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh... En man som heter Ove är helt enkelt en av de bästa böckerna någonsin. Fantastiskt bra....

   Radera