2014-11-30

Läst i november

Thumbelina illustrated by Elsa Beskow 1920 via polarbearstale. blogspot.com.au

Det var visst redan dags att sammanfatta november månads läsning. Återigen en månad då jag helt enkelt inte hunnit med mig själv. Den har gått så fort.
Det har varit en helt okej läsmånad med tanke på att jag vissa veckor inte har hunnit läsa knappt något alls och en hel del bra böcker har jag helt klart läst. Dessutom känns det som om jag har lyssnat ganska mycket på ljudbok, framför allt kanske för att jag har varit ute och rört mig väldigt mycket i november månad och då är ljudbok bäst.

Dessa böcker har jag läst, 9 till antalet:

Många bra böcker som sagt men bäst denna månaden är nog avslutningen av Marchettas fantasyserie. Riktigt bra. (Okej glömde räkna Harry Potter - men han är alltid bäst.) Däremot märker jag att jag ligger lite efter med recensioner. En del är skrivna, men några måste jag sätta mig och skriva. 

2 kommentarer:

  1. En rejäl hög ser jag! Är så sugen på att läsa Harry Potter- böckerna. Har bara sett filmerna.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh, det tycker jag definitivt att du ska göra. Själv sitter jag och funderar på om jag kanske skulle ta och göra en analys över varför jag tycker böckerna är så bra. Jag tjatar och tjatar om böckerna men har hittills inte skrivit en enda recension eller liknande över dem. Så kanske...

      Radera