2014-11-20

Snälla, snälla tomten

Jag vet att det finns betydligt många fler och förmodligen betydligt nyttigare saker jag borde önska mig av tomten i år men det finns absolut ingenting som jag vill ha så mycket som jag vill ha denna box. Så snälla tomten, ta och kolla in hur vackert detta är och ignorera att jag har alla böckerna redan på svenska, och de flesta av dem dessutom på engelska. (Jag kan nästan tänka mig att skänka iväg mina engelska kopior om dessa hittar hem till mig.) Bilderna hittade jag här och boxen kan köpas här. 
 
 
 
 

10 kommentarer:

 1. Åh den hade tomten gärna fått komma med till mig också!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den är så snygg. Jag har så svårt att bestämma mig för om jag tycker denna eller den amerikanska är snyggast, men det lutar nog åt denna. Kanske. Det fanns ju en karta.

   Radera
 2. Svar
  1. Visst är det. Jag måste nog äga denna snart.

   Radera
 3. Den såg jag på Harrods i London, himla fin verkligen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är det. Jag skulle så väldans gärna vilja äga den. Snart så kanske med lite tur.

   Radera
 4. Hoppas tomten är på bra humör när han läser detta ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det hoppas jag med. Framför allt hoppas jag att han läser det.

   Radera
 5. Åj, jag MÅSTE ha den här boxen. Har aldrig varit så irriterad på att vara pank som jag är nu. :/ Hoppas självklart att tomten kommer med den till dig i jul!! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är verkligen ett MÅSTE på denna box. Så otroligt fin. Jag tycker om den amerikanska med men det stör mig att den är på amerikansk engelska. Föredrar brittiska varianten.

   Radera