2015-05-13

Ska jag leta reda på del 2????

Klockan är halv nio och jag är äntligen hemma. Tur att jag för en gångs skull är ganska pigg så jag kanske hinner med lite aktiviteter ikväll också. Måste ju inte gå och lägga sig i tid idag i alla fall, utan jag är stor och får var uppe hur länge jag vill. Jippi!!! Ledig dag i morgon!!!

Idag dök ett recensionsexemplar (till) upp i min brevlåda. Detta är ett recensionsexemplar jag inte frågat efter och som jag faktiskt inte vet när jag ska få möjlighet att läsa. Det är tredje boken i Maze Runner serien - I Dödens stad som Semic ger ut. Jag fick även bok 1 för snart ett år sedan, men den hade jag redan läst på engelska (oklart om jag recenserat dock). Sen har jag inte fått/läst bok två. Är det värt att försöka få tag i bok 2 och läsa den? Vad tycker ni? Jag var så där förtjust i första boken. Oavsett så måste ju helt klart bok två läsas före bok 3 så det lär nog dröja ett litet tag i alla fall.

2 kommentarer:

  1. Bok två bjuder inte direkt på några överraskningar, utan temat fortsätter i samma stil. Mest miljön som förändras. Jag gillade den dock, lättsam och snabb underhållning men inget minnesvärt. Däremot gnager ju gåtan om vilka Wicked är och vad deras syfte är, och jag kan inte låta gåtan förbli olöst så jag kommer läsa den här med.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Då får jag nog helt enkelt se om jag ska anstränga mig för att leta upp andra boken. Jag tyckte att första boken var helt okej, men absolut inget mer. Tyckte nog faktiskt nästan bättre om filmen som inte kändes så långdragen.

      Radera