2015-05-24

Några tankar en söndag


Antique Books
  • Idag har jag haft en underbart skön dag då jag bara har koncentrerat mig på att läsa. Nu är det mindre än 100 sidor kvar i Sista riket och kanske hinner jag läsa ut dem senare ikväll. Nackdelen med att ägna en dag åt böckerna är ju att huset runt omkring ser ut ungefär som ett bombnedslag, men det tänker jag fundera på en annan dag.
  • På tal om bombnedslag! Det är helt klart överskattat med en välskött trädgård. Vi har hittills i år inte klippt gräset en enda gång för maken har försökt att laga gräsklipparen som trilskas med oss. Men med 2500 kvadratmeter tomt så borde vi snart vara berättigade att köpa ett par får som kan beta på vår äng. Kunde kanske bli snygg det med tillslut.
  • Ikväll ska vi ut och äta. Det tycker jag faktiskt på något sätt att vi är värda maken och jag. 
  • Även om det inte blev en massa recensioner denna veckan som jag lovade har jag i alla fall bjudit på två. I morgon kommer det två till. Den ena är färdigskriven den andra ska jag försöka få till i kväll.
  • Jag har ju som jag nämnt tidigare idag inte fått så värst mycket läst i veckan (med undantag i dag då) men en bok har jag i alla fall läst ut. Det är Matilda av Roald Dahl och det har helt klart gett mig mersmak på både Dahl och barnboksklassiker över lag. I fredags passade jag på att låna hem några från biblioteket på jobbet. Danny bäst i världen eller kanske Rasmus på luffen måste läsas snart. Kommer förmodligen påbörja någon av dem i början av nästa vecka.
Ha det bäst alla så ska jag ta och få lite god mat i mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar