2015-05-31

Några tankar en söndag

Perfect imagery

  • Så då var den här veckan också till enda. Lite läsning har jag hunnit med även om det inte har varit massor. Mest har läsningen fått lida för att jag har under veckan lidit av magkatarr. Jag blir helt utslagen när detta händer. Kämpar mig igenom jobbet men sen blir det sova som gäller och försöka hålla ihop.
  • I fredags hände det som knappt har hänt på flera månader. Det gick en dag utan ett endaste litet inlägg här på bloggen. Jag hann och orkade helt enkelt inte med det.
  • I helgen har vi haft besök av svärmor och svärfar. Trevlig, och vi underhöll oss bland annat med att titta på riktiga klassiker i svensk filmhistoria - Jönssonligan. Det var länge sedan jag såg dessa filmer, nästan inte sedan min egen barndom och jag märker att jag såg dem med lite andra ögon nu. Men roliga var de helt klart fortfarande.
  • När jag insåg att jag inte handlat böcker på en hel månad så började tankarna ganska så snabbt snurra. En liten beställning innan sommaren hade väl varit trevlig. Jag har några böcker jag skulle vilja köpa, men jag tror faktiskt att jag avvaktar ett litet tag till. Det är ju inte så att jag saknar böcker att läsa.
  • Denna veckan har jag satt rekord på antal sedda filmer helt klart. Har inte bara sett Jönssonligan utan jag och maken såg också Exodus i fredags. En film om Moses i vassen av Ridley Scott som jag tyckte var okej, inte mer. Snyggt gjort men handlingen blev inte så där värst märkvärdig.
Nöjer mig där, ska gå och påbörja en ny bok, eller kanske ta och titta på en film till. Vi syns nästa vecka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar