2015-05-25

Tematrio: Presenter till mor

Så var det måndag och tematrio med Lyran igen. Alltid ett trevligt inslag tycker jag och denna veckan kan jag definitivt behöva kolla runt lite extra för att få lite inspiration: berätta om tre bra morsdagspresenter att ge eller få!

Jag är själv inte mamma så vad jag önskar är i det hela irrelevant. Tyvärr är min mamma inte någon större läsare (i alla fall inte för tillfället) så böcker går bort. Men några saker ska jag väl kunna komma på.

1. Några trevliga magasin är något min mamma skulle gilla. Någon inredningtidning, eller kanske faktiskt en hälsotidning. Kan givetvis kombineras med den något tråkiga gåvan trisslott.

2. Blommor! Det går inte att komma ifrån. Min mamma älskar blommor och blir alltid barnsligt glad för dem. Extra roligt om man hittar någon lite udda sort, eller som jag en gång gjorde, gav henne en kurs i blomsterarrangemang.

3. Varför inte en trevlig parfym eller trevlig ansiktskräm. Det skulle gillas av min mor i alla fall.

Så då få vi bara hoppas att mamma inte läser det här inlägget och om du mot förmodan gör det i alla fall så kan du ju kommentera med något annat du skulle vara intresserad av.

4 kommentarer:

 1. Jag är själv mamma och barnen har koll på vad jag vill ha. Blommor skulle inte gå hem här, katterna käkar upp dem.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha. De där katterna är för roliga. Man kan absolut inte leva utan dem.

   Radera
 2. En kurs i blomsterarrangemang var ju kul eftersom din mamma gillar blommor.

  SvaraRadera