2015-05-03

Några tankar en söndag


:)
 • Enbart positiva miner idag. Maken är hemma efter 10 dagar utomlands och jag inser hur mycket jag har saknat honom. Skönt att ha någon hemma att prata med även om man inte är i samma rum hela tiden.
 • Läslusten verkar ha kommit tillbaka. Det känns hur bra som helst.
 • Äntligen har vi haft lite fint väder idag. Tyvärr har jag inte hunnit med att vara ute så mycket som jag hade velat. Har myst istället...
 • All the bright places som jag läser just nu är riktigt, riktigt bra. Jag riktigt njuter av min läsning.
 • För er som har missat det så har vi delfiner här hemma i Karlskrona för tillfället. Det är riktigt häftigt faktiskt. Helt på tal om ingenting liksom.
 • Jag ser inte fram emot en hel jobbarvecka nästa vecka, men den avslutas i alla fall på bästa sätt med en resa till Polen till helgen. Mys!

4 kommentarer:

 1. Visst är det skönt att ha sin partner hemma även om man inte pratar hela tiden. Jag kommer att vara utan min make i 5 - 7 dagar eftersom han skall läggas in på Sahlgrenska för ryggoperation. Jag tror bestämt att jag är mer nervös än vad han är. Får hoppas att jag kanske kan ta mig ner nästa helg och hälsa på honom en dag i alla fall :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, det är absolut ingen hit att vara hemma själv så länge. Det blir drygt. Hoppas du kan hälsa på honom och att allt går bra.

   Radera
 2. Delfinerna såg vi vid Saltö. Kul att se dom på våra breddgrader :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker det är jätteroligt. Har själv inte varit inne i stan och tittat på dem men det kanske borde åtgärdas.

   Radera