2015-06-01

Utgivningen i juni

Faktiskt så lugnar nu utgivningen ner sig lite i juni. Jag har visst hittat böcker jag är intresserad av men de är inte alls så många som det har varit tidigare månader och det är kanske tur så jag hinner läsa de böcker jag redan har i bokhyllan.01_220px
Albert Bonnier ger ut den här vackra fortsättningen i Rosornas krig. Jag skäms nästan lite med att säga att jag fortfarande inte har läst första boken än som står här hemma i bokhyllan. Den har stått här sen den släpptes - på engelska.

En förtrollad ö
Även En förtrollad ö ges ut nu i juni av Albert Bonnier, men den har jag faktiskt redan hunnit med att läsa. Recension kommer i morgon, den andra juni.

Konsten att vara Caroline låter som en väldigt roligt bok som jag absolut inte skulle ha någonting emot att läsa. Det är Lind & Co som ger ut den.

Jag läste första delen i Peter Bergtings Trolldomsakademin, men var kanske inte helt såld. Däremot är jag ändå nyfiken på del 2 Isskeppet. Vilken tur då för mig att den redan har hamnat i min brevlåda, helt utan att jag behövt fråga efter den. Det får jag tacka Semic förlag för.

Jag kan säkert ha missat någon bok, men det var dessa som stack ut lite extra. Det känns helt klart som en överkomlig lista.

2 kommentarer:

  1. Jag har precis beställt första boken i Rosornas krig, sen är det bara att hoppas att jag hinner sätta igång med den så snart som möjligt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag funderar på att försöka skaffa den på svenska. Det kanske blir av lättare då. Jag har ju älskat hans tidigare böcker och en bok om engelsk historia har alla förutsättningar för att gå mitt i prick hos mig. Så jag borde verkligen skämmas.

      Radera