2015-06-01

Nyhet

Okej, jag vet att jag tidigare idag skrev ett inlägg om de böcker som kommer i juni. Men för bara en liten stund sedan kom ett mail från bokus om att E.L James släpper nytt och jag tänkte att det i alla fall måste omnämnas.

Nu i juni släpps fjärde boken i 50 shades-triologin och denna är skriven ur Christians perspektiv. Jag tillhör ju skaran som faktiskt av någon anledning gillade böckerna väldigt mycket, även om jag så här i efterhand har funderat på vad det var som gjorde att jag gillade böckerna. Mycket har nog helt enkelt att göra med att jag faktiskt gillar att läsa om bad-boys. Har alltid gjort och kommer förmodligen alltid fortsätta att göra också.

Men med det sagt så har jag inte bestämt mig för om jag ska läsa Grey som boken heter. Jag har lite emot när man så långt senare bara ska segla lite på succén som de tidigare böckerna var och skriva en till. Det har ofta en tendens att bli sämre då. Men lite nyfiken blir jag ändå. Så med andra ord, den som lever får se - om denna boken hittar fram till min bokhylla.

Grey (häftad)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar