2015-06-24

#läserjustnu

Det där med vad jag läser för tillfället brukar jag försöka presentera någon gång i veckan. Och eftersom dagens team med #sommarlovmedkulturkollo är just vad jag läser just nu så passar det ju utmärkt.

Idag hann jag sätta mig och läsa en stund på morgonen innan jag var tvungen att sticka till jobbet. Fatta min frustration när jag tvingades lägga ifrån mig boken med enbart epilogen kvar. Sjukt snopet. Boken är nu utläst och det var Anna Karolinas bok Stöld av babian. Så tekniskt sätt läser jag ju faktiskt inte den just nu.
Men nog har jag böcker på g i alla fall. Jag har kommit ungefär halvvägs in i Pinocchio och tänkte se om jag inte skulle kunna läsa klart den i kväll. Sen läser jag också Mord klockan 5 av Agatha Christie och det känns som om den skulle kunna bli ganska så bra. Men när de två böckerna är utlästa så är jag faktiskt lite tveksam till vad jag ska läsa efter det. Det blir kanske nästa veckas läser just nu inlägg.

4 kommentarer:

 1. Agatha Christie kan aldrig bli fel...

  SvaraRadera
 2. Mord klockan fem låter spännande. Men det gör andra boken också, den har jag inte hört talas om.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ju mer jag tänker på Stöld av babian så där i efterhand - desto mer gillar jag den tror jag. Måste försöka få ner mina tankar om boken snarast känner jag. Tur att jag slutar tidigt i morgon.

   Radera