2015-06-24

Recenserandet går sådär

Okej - jag erkänner - jag är tjatig. Men nu är det väldigt drygt med den där högen med böcker som bara växer och växer och måste recenseras snart. Innan jag glömmer bort händelser och känslor och tankar. 6 eller 7 böcker måste jag ta tag i och skriva snart - och fler lär det förmodligen bli.

There's nothing better than the smell and feel of an old book! Sometimes I think I want to get a kindle, but it just wouldn't be the same as reading a good old fashioned book!

10 kommentarer:

 1. Känner igen det där! Hade alldeles nyligen en liknande situation då det tog emot riktigt ordentligt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag måste försöka få till lite tid i morgon. Då slutar jag i alla fall tidigt och har all tid i världen på mig. Om inspirationen infinner sig är en annan fråga.

   Radera
 2. Svar
  1. Hopplöst är det. Det tar ju egentligen inte så lång tid om man sätter sig med en gång och skriver. Men nejdå - i stället gör vi en bokhög för de är ju så fina att titta på.

   Radera
 3. Jag läser men jag recenserar inte. Känns så jäkla motigt just nu.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är konstigt det där. Jag läser massor och läsflytet är det inget fel på. Men det är heller inget större fel på blogginspirationen. Men som sagt, recensionerna blir lidande.

   Radera
 4. Jag är ganska noggrann och recenserar nästan genast :D blir på nåt vis enklast i längden.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst blir det enklast så i längden. Det är ju inte ens så att man måste publicera alla recensioner med en gång, det är okej att spara lite på dem, men man kan ju i alla fall skriva recensionerna. Jag blir så trött på mig själv. En gång i tiden när bloggen var ganska så ny - då var jag bättre på att skriva med en gång.

   Radera
 5. Det händer ofta att jag ligger efter med recensioner, det är ju så mycket roligare att börja läsa en ny bok än att skriva om en man läst. Men just nu är jag faktiskt i fas och jag tänker njuta av det för det är en väldigt ovanlig händelse :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja passa du på och njut för rätt som det är så säger det pang och så ligger det tio böcker och väntar på att bli recenserade.

   Radera