2015-06-11

Boken och jag

Idag har jag och boken varit på riktiga äventyr. Eller äventyr är verkligen att ta i. Jag har suttit i en frisörstol 2,5 timme och då var det väldigt bra att den där boken fick vara med. Det är inte ofta jag kan koppla av och läsa utanför hemmet, men i frisörstolen medan slingmedlet skulle verka gick det alldeles utmärkt.
Efter det så gjorde vi stan runt - jag och boken - för det är ju synd att spara på skattepengarna som kom härom dagen. Vi avslutade i alla fall med ett café. Det är verkligen underskattat och gå och sätta sig på café själv för att få en lässtund. Är hur mysigt som helst, och samtidigt kan man titta lite på folk. Idag var det i och för sig ganska så mycket extra ljud då caféet i fråga råkade befinna sig precis bredvid ett gäng gastande studenter. Men jag hade i alla fall läsro ändå.

8 kommentarer:

 1. Det är verkligen mysigt att sitta på cafe och läsa och kika på folk. Gör det alldeles för sällan :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det gör man verkligen. Någon gång i månaden borde man i alla fall unna sig det.

   Radera
 2. Boken är underbart sällskap. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ibland det allra bästa. Det är så otroligt avkopplande.

   Radera
 3. Håller med dig. Jag har blivit bättre på att ta boken med mig ut, antingen till ett café eller bara en bänk vid havet eller i parken. Underbart! :)

  SvaraRadera
 4. Hej på dig. Vilken bra dag och så trevligt du skriver.
  Trevlig helg
  /e-k

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt att du gillar det. Alltid kul att höra när det jag skriver lockar någon annan till läsning. Ha en bra helg du också.

   Radera