2014-10-26

Böcker jag är nyfiken på

Dash och Lilys utmaningsbokDen här boken har jag hört så mycket gott om så den är jag definitivt sugen på att läsa. Många säger att det är den perfekta julläsningen så kanske ska den få bli årets julbok för mig.


lotusbluesEn thriller av Kristina Ohlsson borde kunna bli ganska bra. Om inte annat så låter handlingen väldigt intressant, med en död seriemördande kvinna och en advokat som gillar utmaningar. Detta tror jag definitivt på.

Jag har läst första delen på engelska och är definitivt sugen på att läsa den här fortsättningen. Man kan ju säga som så, första delen slutade väldigt spännande.Stolthet och Fördom möter Downton Abbey. Här får vi möta tjänstefolket i Elisabeth Bennets hus. Spännande. Jag gillar ju båda de ovannämnda så det här är nog definitivt någonting för mig.

De jagade

En ny bok om Will Robie. Jag har ju varit väldigt förtjust i de två förgående delarna så det här känns lite som ett måste i min bokhylla. Sen älskar jag ju det mest som David Baldacci skriver.
Hämnaren
Det kommer kanske inte som någon nyhet att jag även gillar Harlan Cobens böcker om Myron Bolitar. Hämnaren är sjätte delen och den vill jag väldigt gärna läsa.Silkesmasken (inbunden)

Detta är del två av Robert Galbraiths (aka Rowling) deckarserie. Jag älskade Gökens rop och har länge väntat på denna, eller i alla fall enda sedan i somras. Detta får jag dock vänta på lite längre än de andra då den inte kommer ut förrän i januari.

I mullbärsträdets skuggaHär återknyter Grisham karaktärer till sin första bok Juryn och det måste bli bra. Jag gillar Grisham väldigt mycket och boken verkar intressant. Det räcker för mig.Himlakroppar
Historisk roman om guldruschen på Nya Zeeland. Verkar spännande och dessutom tycker jag att bokomslaget är så snyggt, så snyggt.

4 kommentarer:

 1. Åh fortsättningen på Maze runner är jag verkligen sugen på att läsa likaså senaste delen i Harlan Coben :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. :) Varför ska det finnas så många intressanta böcker när man har så lite lästid. Mer lästid åt folket....

   Radera
 2. Lotus Blues är jag väldigt nyfiken på också! Frågan är när man ska hinna läsa den ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är ju det där med tid. Men jag kan ha råkat fråga efter den som recensionsexemplar för jag blev väldigt nyfiken på den.

   Radera