2014-10-19

Ett hus fullt av böcker... bokstavligen

House of Books.! | Most Beautiful Pages
Vad tycker ni, ska vi ta och flytta in. Det ser ju alldeles underbart ut att bo i ett hus byggt av böcker. Det finns bara ett problem som jag ser det, och det är om man skulle vilja läsa någon av böckerna. Kan bli lite jobbigt om det är en grundsten, liksom. Och så kan det nog vara lite farligt att tända ljus där inne. Men annars...

4 kommentarer:

 1. Din hemliga bokvän19 oktober 2014 kl. 20:33

  Hej!

  Nu smyger jag runt på din blogg och samlar information. Mycket spännande. :)

  Några frågor:
  - Om en bok är utgiven efter 2011 och inte är med på någon av dina Läst-listor, kan jag då räkna med att du inte läst den? Vill ju undvika att ge dig en bok som du redan läst.
  - Är du allergisk mot något, eller är det något du inte äter?
  - Favoritgenre?

  Nu snokar jag vidare så får vi se vad jag kommer fram till. :)

  Hälsningar
  Din hemliga bokvän

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej hopp

   Jag kan inte annat än hålla med dig om att det är väldigt spännande.

   Mina listor över vad jag har läst stämmer väldigt bra och tror inte att jag har missat att skriva upp någon titel som jag läst där. Så dessa listor är absolut en bra utgångspunkt. Vad gäller favoritgenre så läser jag det mesta även om jag älskar böcker med fantastiska element, fantasy, historiska romaner, paranormal. Dystopier funkar också även om det kanske inte är något jag läser jätteofta. Är barnsligt förtjust i magi, drakar och mytologi.

   Vad gäller matbiten så äter jag inte godis och dricker inte kaffe. Är däremot inte allergisk mot någonting så det är inga problem.

   Hoppas detta hjälpte lite

   Radera
 2. Svar
  1. Visst är det. Kanske man kan kalla ett bibliotek..... :)

   Radera