2016-02-21

Jag är med - är du? Läs-a-lot på sportlovet

Jag har nog bestämt mig för att hänga på ett läs-a-lot nu under sportlovet. Tiden för läsning kommer nog inte finnas i stora kvantiteter men lite ska jag väl hinna med i alla fall. Det sköna med en läs-a-lot är egentligen det att man gör någonting tillsammans.

Den som håller i läs-a-loten är Elvira på The world I live in och hon har valt att kalla den #läsalotsport16  och kommer pågå mellan den 22-28 februari. Det enda hon egentligen vill att man gör i förväg är att skriva ihop några mål för sig själv, så här kommer mina.

Mål:

 • Försöka läsa minst 100 sidor varje dag. Tror att detta är ganska så realtistisk med tanke på hur mycket jag jobbar kommande vecka. Och att jag måste hinna få in några pass träning.
 • Läsa ut minst tre böcker.
 • Ha roligt och dela med mig av det jag läser både på blogg på och på instagram.
Det blir nog bra och här kommer en bild på de böcker jag tänker mig att jag skulle kunna läsa lite ur under kommande vecka. Men som vanligt är ingenting skrivet i sten.
8 kommentarer:

 1. Det var väl en trevlig liten hög att välja ut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det hoppas jag att det är och dessutom har jag varit så finurlig att alla utom Northanger Abbey kan följa med in i mars som hyllvärmare. Och Northanger Abbey kommer jag absolut att hinna läsa ut innan dess.

   Radera
 2. Att få lite extra uppmuntran av varandra är ju det roliga. Fin läshög :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är helt enkelt bara därför jag är med.

   Radera
 3. Det ser ut att vara en fin hög! Lycka till med läsningen :)

  SvaraRadera
 4. Lani Taylor är en författare som jag så gärna vill läsa något av. Lycka till med läs-a-loten! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Laini Taylor tycker jag absolut att du ska plocka upp. Hennes serie Önskemånglarens dotter är hur bra som helst. Läs!

   Radera