2016-02-06

Ska jag fortsätta läsa eller inte?

 Alla kan se digRädslans fångar : Ett nytt fall för Maria Wern

Vissa serier har jag läst och älskat länge. Jag började läsa böckerna om Maria Wern något år innan jag började bokblogga och slukade nästan alla som då hade kommit med en gång. De var helt enkelt hur bra som helst. Men nu under våren släpps bok 17 och jag inser att jag inte har läst bok 16. Och ärligt talat så vet jag inte om jag vill läsa den heller. Den senaste jag läste, Skymningens barfotabarn var jag ärligt talat inte alls speciellt glad för. Gick väl ann men tillförde absolut ingenting nytt. Så nu undrar jag, ni som har läst Alla kan se dig - är den värd att läsa eller ska jag helt enkelt ge upp om serien. För ärligt talat - hur många böcker behöver man i en och samma deckarserie.

6 kommentarer:

 1. Jag har inte läst någonting av den här författaren, MEN man måste ju faktiskt inte fortsätta läsa bara för att. Det finns så himla många (oändligt många??) böcker man kan läsa för att man verkligen vill, så då är det dumt att läsa något man är osäker på.
  Känn efter i hjärtat och hjärnan hur du vill göra och sedan gör du så. :)
  Trevlig helg! Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är väl lite så jag också känner. Vill jag verkligen lägga tiden på fler böcker. Samtidigt har jag ju gillat väldigt mycket tidigare.

   Radera
 2. Jag har läst några och har några till i bokhyllan, men det är ingen serie jag prioriterar just nu. Jag har inte ens läst de jag har i ordning :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kommer nog inte att högprioritera dem i alla fall, jag heller. Får väl se hur det blir.

   Radera
 3. Jag har också läst alla. Även Alla kan se dig. Men jag kan inte påstå att den tillförde jättemycket nytt precis. Faktum är att även om jag kan tänka mig att läsa den som kommer i mars så längtar jag inte. Ett tydligt tecken på att det nog är på väg utför... ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har känt det i någon bok nu så jag är långt ifrån säker på att jag vill lägga energi på att fortsätta. Får vänta och se...

   Radera