2016-02-14

Några tankar en söndag

Amanda Patterson:
  • Vi börjar med veckans positiva och det får faktiskt bli mitt jobb. Det har egentligen inte alls varit en speciellt roligt vecka - den har varit stressande och vi har jobbat med för lite personal (ungefär som det brukar vara). Dessutom har det varit en del övertid och några kanske inte så givande möten. Men barnen gör det värt det. Den här veckan har vi inlett ett nytt tema som handlar om tidsresor. Och framför allt har vi besökt biblioteket och lånat massor av nya spännande böcker.
  • Jag fattar inte att jag har kunnat missa att Antikrundan dragit igång igen. Det är ju i stort sett det enda jag ser på tv och nu går jag och missar det. Tack gode gud för svtplay så jag kan kolla ikapp. 
  • En vecka tog det att läsa ut En hemlig plats av Tana French. Men det var det värt för det var en så himla bra bok. Recensionen är redan skriven och den lär dyka upp någon gång under morgondagen så håll utkik efter den.
  • Äntligen har jag blivit färdig att ta mig till favoritloppisen igen. Det var på tok för länge sedan jag var där nu. Duktig var jag dock och kom därifrån utan att köpa en endaste liten bok. 
  • Böcker har jag däremot beställt några. Jag kunde helt enkelt inte hålla mig ifrån bokrean på nätet, trots att jag hade bestämt mig för att förlänga mitt köpstopp. Men jag kunde hålla mig till enbart fyra böcker och det är jag väldigt nöjd med.
  • I morgon har jag lönesamtal. Det är konstigt att det varje år ska kännas så konstigt innan man sätter sig där. Känslan av att prata om sig själv i positiva ordalag är inte det mest naturliga i världen precis. Och det i sig är ju väldigt konstigt. Varför ska man inte få känna sig stolt, duktig och bra på sitt jobb. Varför ska det vara så svårt att uttrycka det i ord.

2 kommentarer: