2016-02-17

Bokrean nu och då

yep:

Jag har sett att ni är några stycken som nu inför bokrean sammanfattar förra årets rea. Detta tyckte jag var lite roligt, och framför allt blev jag väldigt nyfiken hur det hade gått för mig själv. Så jag var helt enkelt tvungen att sätta mig och kolla på mina inköp förra året.

2015 köpte jag 14 böcker på bokrean. Ganska många för många visade det sig. För jag har nämligen bara läst 3 av dem plus att jag har gjort mig av med 3 stycken också. Det är faktiskt ganska så skämmigt.

I år har jag enbart förhandsbeställt 4 böcker och jag hoppas att det stannar där. Jag har liksom kommit till ett stadie då jag känner att jag inte är så vansinnigt sugen på att köpa böcker utan jag vill väldigt gärna läsa dem jag faktiskt har. Sen hittade jag faktiskt ingenting som lockade jättemycket i Akademibokhandelns katalog. Det enda ställe som nu återstår för mig att spana in är Maxi men förhoppningsvis kan jag hålla i pengarna.

2 kommentarer:

  1. Jag är också inne i en fas där befintliga böcker i hyllan lockar mer än många nya. Ändå kommer det säkert att flytta in några färska vårtirlar. Men jag har gjort en ganska hård utrensning av böcker jag antagligen aldrig kommer att läsa, så nu är det bara de jag faktiskt vill ha kvar som står där. Och då växte liksom peppen att ta tag i dem!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har också försökt rensa lite med jämna mellanrum och jag trodde aldrig att jag skulle säga det men det är riktigt skönt. Men visst lär det väl komma hem en eller annan bok nu under våren. Lite trevligt finns det ju trots allt i vårutgivningen.

      Radera