2016-03-03

För vuxna som gillar Harry Potter

Jag hittade en lite rolig lista idag när jag satt och slösurfade på pinterest. Och tänkte att den kan jag ju dela med mig av till er. Den innehåller 10 titlar för vuxna som gillar Harry Potter. Jag hittade den här om ni vill kolla själva. De böcker som är med på listan är i alla fall dessa:

Läst och tyckt mycket om. Men tyvärr kom jag inte längre i serien än den här. Bok två står här hemma och väntar på att bli läst.

Den här har jag också läst men tyckte tyvärr inte så mycket om. Jag tyckte mest att den var konstig.

Den här har jag inte läst och egentligen inte varit sugen på heller. Men nu blev jag det helt plötsligt och känner att jag kanske visst borde ge den en chans. Vad anser ni som har läst den.

Alltså det där mes Si-fy är ju inte riktigt min grej. Men nu råkar det vara så att just den här boken står hemma i min bokhylla så jag kanske borde ge den en chans snart då.

Inte läst den här heller. Gaiman är en sådan där författare som lockar mig, även om det jag läst av honom hittills inte på något sätt har lämnat mig andlös. Helt okej böcker men inte så mycket mer. Men jag har bestämt mig för att inte riktigt ge upp så den här är kanske något att spana in.

Nej, inte heller denna har jag läst. Men här säger jag ÄN för den är definitivt på min radar och kommer förmodligen att läsas någon gång.

Nja, kankse inte en bok som har lockat mig. Så därför var jag nu tvungen att läsa vad den handlar om och genast blev jag sugen. Men vad jag tror mig ha sett så är den massiv. Är den något att satsa på? Jag har inte sett så mycket om den men tar tacksamt emot tips om boken.

Inte heller läst, men denna står faktiskt på min läslista för 2016. Jag har varit sugen på den här jätte, jätte länge.

Vet inte alls vad det här är för bok, men om jag som Harry Potter älskare borde läsa den så ska jag kanske ta och kolla in vad det är för typ av bok.

Den här vet jag till och med ännu mindre om en den precis ovan. Inte en susning. Nån som vet?

Två böcker av tio var kanske inte så bra för en sådan Harry Potter nörd som mig. Nu får jag väl helt enkelt se till och rätta till problemet. Där är i alla fall fem, sex stycken böcker som jag absolut gärna tar och kollar in lite mer. Och för er andra Harry Potter nördar. Har ni några andra exempel på böcker som man kanske borde spana in?

6 kommentarer:

 1. Är MYCKET sugen på The Queen of the Tearling, tycker omslaget är så otroligt snyggt också :') har faktiskt inte läst någon av titlarna, men är nyfiken på flera, speciellt Patrick Rothfuss ...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Patrick Rothfuss är jättebra så jag måste ta och läsa del 2 snart. Och som du sa Te Queen of the tearling... Den verkar så bra.

   Radera
 2. Jonathan Strange & Mr Norrell har jag läst för några år sedan, innan jag startade bloggen och tyckte mycket om den :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är faktiskt den jag har blivit mest sugen på att läsa förutom de jag redan hade på min radar. Men vad jag kan minnas så är väl boken i fråga väldigt tjock... Det känns lite avskräckande.

   Radera
 3. Ffordes Eyre affair-serie är väldigt bra, speciellt om man är boknörd :-) Många roliga referenser till klassiker och annan litteratur.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vill så gärna läsa den, men för att göra det kan det vara bra att köpa in den, eventuellt uppsöka ett bibliotek i närheten.

   Radera