2016-03-12

Hur går det för er?

Tänkte bara ta och kolla hur det går för alla i Ta kontroll över hyllan-utmaningen. Själv har jag hittills läst 4 (snart 5) hyllvärmare och får anse mig själv nöjd. Det är skönt att läsa från den där bestämda högen med hyllvärmare som jag plockade fram och dessutom är det himla skönt att äntligen läsa de där böckerna som står och dammar. Än så länge inget sug efter något nyare.

22 kommentarer:

 1. Jag hade ju missat att jag anmält mig och läsningen går trögt den här månaden. Jag har iofs läst två böcker dom står i min bokhylla men båda är nyköpta och räknas därför inte. Nu framöver är det bokklubbsböcker som prioriteras och dem lånar jag från bibblan. Lycka till alla ni andra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så blir det ibland. Man försöker planera livet men så blir det ändå aldrig som man tänkte sig... :)

   Radera
 2. Kul att du frågar - hoppas fler rapporterar hur det går!

  Det verkar gå väldigt bra för dig, kul! Som du säger, himla skönt att beta av hyllvärmare på det här viset!

  Jag har också hållt mig till min planeringshög.
  Här skriver jag om hur det går: http://havsdjupens-sal.blogspot.se/2016/03/snart-halvtid-i-ta-kontroll-over.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då ska jag ta och spana in din blogg. Kul att du gillar utmaningen :)

   Radera
 3. Om jag får räkna in biblioteksböcker som jag har haft hemma på lån sen i december så går dewt bra. fast någon icke hyllvärmare har slunkit med. 5 st hyllvärmare har jag läst + två andra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra jobbat, men jag är tveksam till biblioteksböckerna. De tillhör ju inte riktigt bokhyllan även om har haft dem som lån länge. Det gäller ju att få sina egna böcker lästa.

   Radera
 4. Har lyckats hålla mig till planeringen och har precis börjat med min fjärde hyllvärmare. Är väldigt nöjd med de jag hittills läst, kan inte fatta att jag väntat så länge innan med dem! Har varit väldigt sugen på att läsa mina nya bokrea-böcker men har lyckats hålla mig ifrån dem än så länge och hoppas att jag klarar av att låta dem ligga till nästa månad :)
  // Maria @kulturistanmia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att det går bra för dig och att du kan hålla dig ifrån de nya reaböckerna. Det är ju alltid lite extra lockande med de där splitternya böckerna. Förra året hade jag utmaningen i februari och då kunde man passa på att beta av de gamla innan man kunde börja på de nya. I år gick det dock inte att hålla mig till februari, men det går ju uppenbarligen bra ändå.

   Radera
 5. Har bara läst ut två än, men jag har flera på gång så det blir nog en ketchupeffekt rätt som det är ;) Läser några nya som snart ska recenseras också. Kanske skriver ett inlägg i veckan med en mer detaljerad halvtidsrapport.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du är på g i alla fall.

   Radera
  2. Här skriver jag om hur det fortskrider med läsningen, både hyllvärmare och andra. Om du vill läsa såklart! :)
   https://johannasdeckarhorna.wordpress.com/2016/03/17/allt-jag-laser-och-vill-lasa/

   Radera
  3. Klart jag vill. Det är ju jätteroligt.

   Radera
 6. Är halvvägs igenom min tredje. Dessa böcker har varit mellan 400 och drygt 500 sidor så jag är nöjd så här långt.

  SvaraRadera
 7. Är en bra bit in i den tredje hyllvärmaren nu. Den jag håller på med nu verkar väldigt lovande och en av de jag läst var riktigt bra. Jag är glad att jag tagit itu med dem :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha, nu när jag räknar efter så är det ju faktiskt fjärde hyllvärmaren jag precis börjat läsa. Det går alltså bättre än jag trodde :)

   Radera
  2. Haha... så kan det bli ibland. Kul i alla fall att det går bra.

   Radera
 8. Jag måste bara säga att din blogg är så mysig! :)
  Jag anmälde mig inte till hyllvärmarutmaningen för den började ungefär när jag hittade hit, men jag är med och läser lite hyllvärmare iallafall. Jag har förhoppningsvis läst ut min andra i kväll.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du har hittat hit och synd att du inte hittade hit lite, lite tidigare då. Men det är ju inte helt fel att läsa lite hyllvärmare i alla fall, så där lite inofficiellt.

   Radera
  2. Kul att du har hittat hit och synd att du inte hittade hit lite, lite tidigare då. Men det är ju inte helt fel att läsa lite hyllvärmare i alla fall, så där lite inofficiellt.

   Radera
 9. Läsningen den här månaden går väldigt segt för mig.. Tre böcker har blivit utlästa men tänkte stoppa in ett seriealbum som stått sen i höstas. Oftast blir jag mer sporrad när jag känner att jag liksom kommer någonstans i läsningen. Men den där stora TBRen jag planerade att läsa blir nog inte av, haha!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är ungefär i samma läge som du. Helt plötsligt tog det bara stopp i läsningen. Men jag hoppas att jag får lite läst ikväll. Det är ju inte så att jag håller på med en bok som jag inte gillar.

   Radera