2014-07-04

Senast nytt om Hercule Poirot

Bild och text har jag hittat hos Bookmark förlag. Snacka om spännande boknyhet som jag absolut väldigt gärna skulle vilja läsa. Dessutom är boken grymt snygg, snyggaste jag sett på riktigt länge...

Hannah_Monogrammorden_Omslag3D

INTERNATIONELL RELEASE
8 SEPTEMBER
Lagom till Agatha Christies 125 års-jubileum släpps den första nya Hercule Poirot-romanen på 39 år. Den brittiska deckarförfattarinnan Sophie Hannah handplockades till uppdraget att skriva denna spännande återkomst. 

London, 1920-tal. Under sin sedvanliga torsdags-middag på Pleasant’s Coffee Shop råkar Hercule Poirot på Jennie. Hon är jagad, rädd och påstår att hon kommer att bli mördad, men att mordet på henne är det enda sättet att skipa rättvisa.

Samma kväll inträffar tre mord på det faschionabla Bloxham Hotel. Tre offer påträffas i tre olika sovrum – vart och ett med en manschettknapp med ett monogram i munnen …

Inga fans lär bli besvikna när Hercule Poirot återvänder i en ny elegant pusseldeckare. IMonogram-morden briljerar den älskade detektiven med sitt knivskarpa öga för detaljer och intuitiva förståelse för det människliga psyket.

2 kommentarer:

  1. Den här låter intressant.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst gör det. Helt klart värt ett försök i alla fall.

      Radera