2014-07-14

TRE på TRE

Så närmar sig hösten Nej det tänker vi inte på.... Men det är i alla fall dags att anmäla sig till Pocketlovers TRE på TRE utmaning. Den där utmaningen som srtäcker sig från september till november och som går ut på att läsa 3 böcker på ett speciellt tema.

Jag har bara varit med en gång tidigare och då gick det ärligt talat ganska mycket åt skogen. Fick EN bok läst. Jag skyller på att jag inte var helt fast i den bokserien. Men årets tema är jag väldigt sugen på att läsa...

Wait for it.....Wait for it........
Wait for it.......
FANTASY

I år tänkte jag att jag skulle läsa fantasy. Hela året har jag gått och längtat och väntat på det rätta tillfället att krypa upp i fåtöljen och få resa till nya världar. Okej lite fantasy har jag väl läst men vill läsa mera. Dessutom köpte jag ju hem en väldigt fin serie som jag har höga förhoppningar om för ett tag sedan och den passar utmärkt nu. Författare Melina Marchetta, serien heter The Lumatree Chronicles och böckerna är:

Finnikin of the Rock

8 kommentarer:

 1. Jag skulle också vilja läsa den serien. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är väldigt nyfiken på den och hoppas verkligen att den är bra.

   Radera
 2. Den där serien har jag uppskriven på min att läsa-lista. Jag har bara läst två böcker av Melina Marchetta, men det gav definitivt mersmak :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har bara läst Jellico Road men håller med om att den gav mersmak. Så Marchettas språk och skrivförmåga borde bli till en bra fantasy. Förhoppningarna är i alla fall höga.

   Radera
 3. Jag absolut älskar den här serien, och den blir bara bättre och bättre för varje bok. Ett superbra val, och jag hoppas att du kommer att tycka om den! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul att höra. Nu är det nästan så jag ser fram emot september. Men bara för böckerna skull, och bokmässan...:)

   Radera
 4. Den här serien är jag också sugen på, men eftersom jag läser ganska mycket fantasy så funderar jag på att utmana mig med olästa deckarförfattare istället :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kunde varit något för mig med det där med deckare. Förr läste jag nästan bara deckare - nu nästan aldrig.

   Radera