2014-07-04

Mer från Bookmark förlag

Bookmark verkar satsa stort till hösten. I alla fall släpper de grymt mycket böcker som jag känner stort behov av att äga och det kan finnas en risk att jag blir ruinerad på köpet. Det är nämligen så att de börjar släppa Agatha Christie böcker i ny förpackning. OCH!!! De släpper Outlander-serien av Diana Gabaldon i ny förpackning med tanke på att åttonde boken släpps på svenska.

Vad gäller Agatha Christie så älskar jag ju hennes böcker och samlar lite smått på alla hennes titlar i alla möjliga utgåvor. Dessa nya är dock grymt snygga och habegäret är stort.

Christie_HusetPaUdden_3DChristie_MordetPaOrientexpressen_3DChristie_OchSaVarDeBaraEn_3DChristie_PoirotsJul_3D

Dregel, dregel. Har läst Och så var de bara en som är fantastisk och Mordet på Orientexpressen. De övriga två har jag inte läst men vill givetvis läsa.

Vad gäller Gabaldons böcker så har jag hittills enbart läst första boken Främlingen och tokälskat. Helt sjukt vad jag älskade den. Tyvärr har inte resten blivit lästa men här är ju helt klart chansen för mig. Måste nog helt enkelt köpa dem.

Otlander

Alla bilder har jag lånat från Bookmarks hemsida.

8 kommentarer:

 1. Habegäret slår onekligen till när man ser detta! :)

  SvaraRadera
 2. Har inte vågat titta i katalogen än, men ger de alltså ut alla Gabaldons böcker? I inbunden upplaga? Jag som precis börjat köpa på mig pocketupplagan...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är det typiskt. Jag har några av dem stående här hemma också. Fast ska jag vara ärlig så är d utbytbara.

   Radera
 3. Åh herre jösses så sugen jag blir!!

  SvaraRadera