2014-07-13

BookTubeAThon - min läshög

Så nu är det bara några timmar kvar till BookTubeAThon början och det är hög tid för mig att presentera min läshög. 7 böcker får vara med i högen, men ärligt talat vet jag inte riktigt om jag kommer hinna alla 7. Men men - mot böckerna.

Läs en bok med bilder i

Många fina bilder i denna. Dessutom är det en sagosamling så denna bok borde gå ganska fort att läsa. 

Starta och avsluta en serie

Okej dessa böcker är kanske inte direkt små, men det är fladdriga sidor med stor och luftig text. Dessutom handlar det om drakar så det borde inte vara omöjligt att avsluta denna serie på två böcker.

Läs en bok med rött på omslaget

Ja man får dubblera en titel. Dessutom är boken mycket mera röd i verkligeheten. Nämnde jag att det handlar om drakar!!!! Jippi!!!!

Läs en bok av en genre du har läst minst av i år

Tyvärr har jag läst skrämmande lite klassiker i år. Peter Pan däremot känner jag kan göra så att det vänder. Hoppas på en riktigt trevlig läsupplevelse. 

Läs en bok som någon annan har valt åt dig

Attentatet
Fick igår hjälp av er och ni röstade fram Attentatet av David Baldacci. Denna ser jag jättemycket fram emot att läsa.

Läs en bok och se sen filmen

Har lite svårt att välja vilken av filmerna jag ska se, båda är ju jättebra. Disneys variant kanske mer är en addaptation (stavning?) medans Finding neverland handlar om hur boken blev till. Vi får helt enkelt se. Har ni däremot inte sett Finding Neverland så gör det. Den är underbar...

Läs 7 böcker eller minst 300 sidor per dag

Gökens rop är given, den är också påbörjad så förmodligen kommer det vara den bok jag läser allra först. Vad gäller Fahrenheit 451 är jag lite mera osäker. Kanske blir denna, kanske blir något annat jag känner för, förslagsvis ett recensionsexemplar som jag måste ta tag i. Vi får helt enkelt se.

Nu ska det bli mycket spännande och se om jag klarar av att läsa dessa 7 böcker eller om jag kanske bara klarar av en. Spännande och kul ska det i alla fall bli.

2 kommentarer: