2016-09-11

Några tankar en söndag


Perfect Night:
  • En positiv sak den här veckan är helt klart mitt någorlunda nystädade hus: Okej, övervåningen är kvar men där finns i stort sett bara ett sovrum och där är inte så vansinnigt stökigt så det struntar vi i. Nu är här nere i alla fall rent och snyggt och jag har plockat in både hortensia och kärleksört från trädgården, plus någon liten söt blomma från häcken. Det är skönt och ombonat och jag älskar det.
  • Nu har jag lyssnat på ungefär en tredjedel av Heir of Fire av Sarah J Maas och den är så bra. Jag bara älskar att serien blir bättre och bättre och att jag faktiskt har kommit igång att lyssna lite mer på den än vad jag gjorde ett tag innan. Skönt!
  • Jag har kommit igång och skriva lite mer i min dagbok och det är något som är väldigt befriande. Varför ska det vara så svårt att hålla igång skrivandet permanent. Jag mår bättre när jag får skriva - om det så bara rör sig om några ord. Jag mår också bättre när jag får vara lite kreativ och det är jag ibland i just dagboken så det måste jag också hålla igång.
  • Nu kanske jag motsäger mig själv för i våras kan jag nästan svära på att jag någon gång skrev att det var så skönt när det blev ljusare om kvällarna. men nu är jag lite tvärt om. Jag tycker att det är väldigt mysigt nu när det skymmer runt klockan halv åtta och jag får tända ljus och sitta och läsa. Men är det inte så att var årstid har sin tjusning och jag är så himla glad över att jag bor i Sverige och får ha årstider.
  • Den här veckan har det faktiskt inte blivit sådär värst mycket läst. Det var väl egentligen bara i går som jag verkligen hade tid att ägna åt läsningen. Nu hoppas jag i och för sig hinna läsa ett par timmar ikväll också. Läser som jag nämnde i morse Stängd kista av Sophie Hannah och den vill jag läsa snabbt - dels för att veta hur det ska gå - och dels för att sen kunna påbörja Björnstad av Fredrik Backman.
Jag nöjer mig där för i dag så syns vi nästa vecka. Då känner jag på mig att hösten kommer! Eller förmodligen inte!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar