2016-09-27

Outnyttjad bonustid

Idag på morgonen fick jag helt plötsligt lite extra bonustid. Det blir lätt så när man vaknar av att man behöver uträtta vissa morgonbehov och sen känner att det absolut inte är någon mening att somna om när man då ändå bara får sova en halvtimme. Samtidigt vet jag inte riktigt hur jag ska utnyttja tiden för jag är nämligen fortfarande lite för groggy för att sätta mig och läsa en bok. Jag och morgonläsning är faktiskt inte bästa kombinationen. Av någon anledning så har jag väldigt svårt att koncentrera mig på böcker under morgonen och förmiddagen.
Så nu sitter jag här framför datorn med en kopp te och ett äpple och funderar över vad jag ska göra av min tid. Men helt ärligt - det är ganska så skönt det också.

.:

2 kommentarer:

  1. Jag tror att min mesta lästid är faktiskt på morgon och förmiddag. Kan sitta kvar i evigheter efter frukost och bara läsa och njuta.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så olika man kan vara. Jag har jättesvårt att komma till ro då som jag skrev och bedriver min mesta läsning någon gång efter klockan 17-18 på kvällen.

      Radera