2016-09-20

Top Ten Tuesday: Det låter


Idag ska det handla om ljud i veckans Top Ten Tuesday. Här kan man rikta in sig lite som man vill; ljudböcker, artister, låtar, poddar... jag vad man vill.

 All About Audio freebie --  aka top ten audiobooks you should listen to, 10 books I want to listen to on audio,10 bands you should check out, 10 podcasts you should be listening to, 10 of my all time favorite albums, 10 songs I love, really whatever you can come up with.

Jag tror faktiskt att jag kommer välja mina absoluta favoritlåtar just nu. Kanske för att det helt enkelt känns lättast.

1. I'll always be right there - Bryan Adams
2. Home - Foo Fighters
3. November Rain - Guns 'n Roses
4. 911 - Wyclef and Mary J Blige
5. In the Ghetto - Elvis Presley
6. You raise me up - Josh Groben
7. Nothing Else Matters - Metallica
8. Everything I do I do It For You - Bryan Adams
9. Du måste finnas - Helen Sjöholm
10. Hallelujah - Leonard Cohen eller vilken artist/variant som helst

Detta är en ganska så stor blandning av låtar och genre märker jag när jag skriver ner dem. Förmodligen skulle också listan se helt annorlunda ut om jag skrev den i morgon, eller om en vecka. Det är dock en artist som finns med på listan vid mer än ett tillfälle och förmodligen hade jag kunnat ha med fler låtar av favoriten Bryan Adams.

6 kommentarer:

 1. Många där som jag gillar, men av någon anledning så lyssnar jag inte på musik så ofta längre. Tror det hör ihop med att det så sällan är tyst runt omkring mig och när det väl är det så vill jag ha tystnaden :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är lite lika dant för mig. I och med förskolejobb så är det skönt med tystnad när man kommer hem. Men ibland plockar jag fram de där godingarna.

   Radera
 2. Jag älskar Josh Groban och You Raise Me Up, men February Song är min favoritlåt av honom! (Tried my best with Swedish, lol!)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det gick bra med svenskan... February Song vet jag inte om jag hört. Får kolla upp.

   Radera
 3. Jag var och kollade på Bryan Adams när han spelade i Göranssons Arena i Sandviken den 15:e mars 2015. Så bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har också sett honom live för många år sedan. Han är verkligen en toppenartist och jag vet att jag njöt varenda sekund. Skulle gärna se honom igen.

   Radera