2016-09-19

Hej alla boknördar!

Jag gissar att ni, precis som jag tycker att läsning blir allra bäst om man kan kombinera den med något att dricka - föredragsvis något varm - och allra helst te. Vi är många som gärna köper roliga muggar med motiv och citat från böckerna. Muminmuggarna är vi många som äger och de visas flitigt på instagram tillsammans med en bok.
Jag är i alla fall en av dem som har åsikten att man inte kan ha för många muggar. Men jag kan ha råkat ta det ytterligare ett steg längre. För inte nog med att man måste ha något att dricka det goda teet ur, man måste också brygga det i något. Och där kommer vi till handlingen i det här inlägget.

Tekannor! Man kan absolut inte få för lite tekannor. Jag älskar att gå på loppisar och köpa på mig fina, praktiska, mindre praktiska och snygga tekannor. Och nu när de inte längre riktigt får plats i köket så har de fått börja flytta in i bokhyllorna och det blir vansinnigt snyggt om jag får säga det själv.

Det finns väldigt mycket trevlig inspiration på ämnet tekannor för er som är intresserade på Pinterest. Där tänker jag i alla fall fortsätta leta, och drömma och se vad jag kan hitta.

MVH
Bok- och tenörden

4 kommentarer:

 1. Tekannor är verkligen fina! Tyvärr har jag ingen själv än.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har massor som det kanske framgår av inlägget, men än är jag inte nöjd.

   Radera
 2. Håller med, har en härlig samling med tekannor och köper gärna nya på loppis hela tiden.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man kan hitta så många fina på loppis för nästan ingenting. Det är hur roligt som helst.

   Radera