2016-09-07

Veckans bokbloggsfråga: v 36

Veckans bokbloggsfragaÄr det höst än? På många ställen i Sverige är det säkert så men jag skulle inte vilja säga att det är det här. Brittsommar på sin höjd, om inte bara vanlig sommar. Trots detta så börjas det planeras för hösten, det släpps böcker som tenderar höstutgivning, filtar börjar dammas av och ljus börjas tändas. Eller? Själv är jag bara på tok för varm och vill ha kyla, kyla, kyla....
Men trots att sommaren lever kvar så tänker jag vara med och besvara höstfrågor här på bloggen. Dagens frågeställning kommer från Barnboksbloggen och lyder som följer:

Är det kanske fler än jag som ser hösten som en nystart? Vad har du för planer för hösten när det gäller bokbloggandet? Har du kanske hittat några nya spännande utmaningar att vara med på? Eller har du kanske planerat in några roliga tävlingar, temaspecialer eller nya bloggrutiner inför hösten? 

Lite nystart kanske man kan säga att bloggen får. Det känns i alla fall så i år då jag för en gångs skull har massor av inspiration. Jag vet inte om jag hoppar på så värst många nya utmaningar, har nämligen fullt upp med att klara av dem jag håller på med, men jag kanske kikar på dem jag redan har en extra gång för att se hur jag ligger till och vart jag behöver lägga in en extra växel.
Om jag har några nya planer för bloggen vet jag inte. Planerna är väl i stort sett desamma, men jag försöker att vara lite mera personlig, jag försöker bredda bloggen lite mer via instagram - vilket går sådär just nu - och jag försöker att vara bättre på att skriva recensioner då jag märker att det verkar vara det ni läser mest. Allt detta är inte helt lätt men det är så jag tänker kring bloggandet just nu. Sen sitter jag också och hoppas på lite mer ledighet under oktober och november och då kanske det händer något mer spännande här. Återstår dock att se. Väntar på besked om graviditetspenning då det börjar bli riktigt tungt att jobba. Men som sagt, bara att vänta och se.

12 kommentarer:

 1. Vad härligt att känna sig inspirerad även om det i sig inte betyder så många nya projekt, kan räcka gott bara det :)

  SvaraRadera
 2. Vad härligt att känna sig inspirerad!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tycker jag med. Det kan förmodligen bero på att jag läser så pass mycket som jag göra just nu också.

   Radera
 3. Håller med de andra - superkul med inspiration! Hoppas du får lite ledigt också :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ledighet hoppas jag på massor. Går nog inte att beskriva hur mycket... Men som sagt, skönt med lite inspiration.

   Radera
 4. Inspiration är härligt när en får det! Visst känns det lite konstigt att det sägs vara höst när det är så fint väder.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inspiration är verkligen toppen. Det blir mycket roligare att blogga då.
   Vad gäller att det är höst så går det inte att säga det när det är 20 grader klockan åtta på kvällen och nästan lika mycket när man stiger upp på morgonen.

   Radera
 5. Jag kan inte heller kalla detta för höst, har gått i shorts hela veckan :) Härligt med inspiration, det har jag ingen alls just nu.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Short i september är precis som det ska vara.
   Får hoppas att inspirationen återvänder till dig snart.

   Radera
 6. Alltid roligt att känna sig riktigt inspirerad, då brukar det bli mycket gjort.

  SvaraRadera