2016-07-11

Åska och regn

Det har blivit en ganska så sömnlös natt i natt också men idag känner jag mig ändå rätt så utvilad. Anledningen till vakennatten har varit ett hejdundrande regn- och åskväder. Jag älskar att ligga och lyssna på hur det dundrar och smäller och samtidigt känna mig trygg och varm under mitt täcke. När regnet sedan började avta lite grann (alltså när det bara regnade som ett normalt hällregn) så satte jag igång en ljudbok och njöt ytterligare och sen somnade jag ifrån det hela. Jag lär väl få lida för detta senare idag i form av trötthet, men just nu är jag faktiskt ganska så nöjd.

Lightening Storm Over Tampa Florida ~ James Cundiff:

6 kommentarer:

 1. Jag tycker också att mullrandet är lite småmysigt. Gillar däremot inte att se blixten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag förstår dig med blixten för när jag var liten så var jag väldigt rädd för det där med åska. Men det har ändrats med ålder.

   Radera
 2. Vilken fantastisk bild - har du tagit den? Grymt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej tyvärr har jag bara lånat från Pinterest. Där finns så fantastiskt många vackra bilder.

   Radera
 3. Jag älskar blixt och dunder och hällregn och allt som har med denna väderlek att göra! Men, bara om jag är inomhus förstås! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inomhus är definitivt att föredra när det gäller detta väder. Fast är det riktigt varmt och enbart hällregn så kan det vara skönt att få sig en dusch ibland. I alla fall om man vet att man har ett ombyte inom räckhåll.

   Radera