2016-08-12

Läsa i helgen

Nu var det dags att kolla lite på vad jag planerar att läsa nu i helgen. Jag har fått hem ett par recensionsexemplar som jag tänkte att jag skulle prioritera och sen får det nog vara dags för en deckare igen. Hur mycket lästid den här helgen kommer att bjuda på vet jag däremot inte riktigt. I morgon ska det bakas tårta och på söndag så ska vi på dop till syrrans dotter. Ganska så fullbokat med andra ord.

Här är i alla fall böckerna:

8 kommentarer:

 1. L'Engle laddade jag ner häromdagen, hoppas också hinna med den snart :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den dök upp här igår och jag har snart läst ut den. Jag tror att jag gillar den.

   Radera
 2. Deckarna av Louise Penny har jag länge tänkt läsa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag med och jag tror att Mörkt motiv är första boken. Det är i alla fall den enda jag har hemma så den ska förhoppningsvis hinnas påbörjas den här helgen.

   Radera
 3. Alltid svårt att veta hur mycket lästid man får, men jag hoppas den blir givande. Trevlig helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är svårt att planera det där med lästid. Helst vill i alla fall jag bara vara ledig och läsa på helgen när man ändå jobbar hela veckorna och är social då. Men man måste ju fixa lite på helgerna i bland också.

   Radera
 4. Ett veck i tiden fick jag också hem och blev superglad för den! Men först ska jag avsluta Älvkorset.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hade inte alls hört talas om Ett veck i tiden innan den dök upp här hemma - kanske möjligtvis att jag sett den i katalogen utan att reflektera över den. Men jag blev ändå väldigt glad för det är alltid kul att hitta nya barnboksklassiker att utforska.

   Radera