2016-08-20

Bout of books 17?

Jag gillar ju det där med read-a-thons. Får liksom en liten extra spark i baken och får definitivt väldigt mycket läst (i de flesta fall i alla fall). Nästa veckan är det dags för ytterligare ett read-a-thon - Bout of Books 17 och jag funderar på om jag ska delta. Har inte riktigt bestämt mig än så nu undrar jag egentligen bara om det är någon annan som ska delta.

Bout of BooksReglerna är enkla - det gäller bara att läsa så mycket som möjligt under veckan. Sen finns det en del utmaningar och giveaways som jag inte är intresserad av i sådana fall.
Lämna gärna en kommentar om ni tänker delta, och hjälp mig på vägen om jag ska göra det också? Har ni varit med i något av de tidigare Bout of Books? Många frågetecken här så hjälp!!!

2 kommentarer:

  1. Har sett detta på booktube i år men av någon anledning missat det helt tidigare år. Har också blivit lite sugen på att delta men har ännu inte bestämt mig :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har sett om det tidigare men aldrig deltagit. Har väldigt svårt för att bestämma mig för hur jag ska göra, för helt ärligt har jag ganska så bra läsflyt just nu ändå. Men jag får väl fundera på det över natten.

      Radera