2016-08-18

Bokdilemma

This is me.:

Nu ikväll har jag precis avslutat tredje delen i serien Drakhjärta & Hamnskiftare. Den heter Kungar & Drottningar och är skriven av Jerker Hultén. Jag gillar den här serien mycket. Hallå... det finns ju drakar i den. Nu har jag läst den serien så långt som jag kan, eller i alla fall trodde jag det tills jag såg att fjärde delen Mörkermagiker har släppts. Så nu måste den införskaffas.
I alla fall så står jag nu lite handfallen efter att ha läst ut boken. För första gången på riktigt länge vet jag inte riktigt vad jag ska plocka upp här näst. Väntar på något recensionsexemplar som jag väldigt gärna vill läsa helst med en gång, och har därför lite svårt att bestämma mig för vad nästa bok borde bli. Jag har minst tre påbörjade böcker som jag borde kunna plocka upp men ingen av dem lockar jättemycket. Jag skulle också kunna sätta mig och lyssna på den sista timmen av Crown of Midnight men jag tror inte att jag kommer att orka vara vaken en hel timme till. Alla dessa bokdilemman....
Nu får jag väl helt enkelt gå in till bokhyllan och kolla runt lite. Något ska jag väl hitta.

2 kommentarer:

  1. Den här serien har jag missat helt tills jag såg bok nummer tre. Ska helt klart läsas. :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tycker att den är lite smågullig och söt, samtidigt som spänningen är ganska så hög. Kanske inte en nydanande fantasyberättelse men ändå väldigt väl skriven.

      Radera