2016-08-23

10 olästa böcker som stod i min bokhylla innan jag började blogga


Jag vet att jag i morse skrev något om att jag måste skriva några gamla recensioner, men just nu orkar jag inte alls med det utan väljer att fundera kring lite enklare frågor. Först ut tänkte jag mig att svara på veckans Top Ten Tuesday och sen kommer jag även ge mig i kast med veckans utmaning på kulturkollo. 

Men först... 10 olästa böcker som stod i min bokhylla innan jag började blogga. Jag kan dock inte redogöra för exakt när dessa böcker införskaffades. Har noll koll på det.

1.Jerusalem av Selma Lagerlöf. 
2. En medborgare höjd över varje misstanke - Jan Guillou
3. Försvinnanden - Jodi Picoult
4. I väntan på döden - Harlan Coben
5. Tyst gisslan - Jeffery Deaver

Och helt ärligt, väldigt förvånande så kan jag inte hitta fler. Där är säker någon mer och framför allt i min klassikerhylla. Fast tänker jag efter så är det ändå inte helt förvånande. Innan jag började blogga köpte jag böcker som jag ville läsa, sen läste jag dem. Och blev de ändå inte lästa så har jag under det senaste året varit väldigt duktig på att rensa i bokhyllan och många av de riktigt dammiga hyllvärmarna har blivit utrensade. För har jag inte läst dem på över fem år så lär jag inte läsa dem nu heller.
Just nu känner jag mig nästan lite stolt...

4 kommentarer:

 1. Jag har också Jerusalem i bokhyllan. Jag vet att jag började läsa den men jag tror att jag DNF:ade den...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vill så väldigt gärna läsa den så det är därför den har fått stå kvar så länge i bokhyllan. Men jag blir aldrig färdig att plocka upp den.

   Radera
 2. En väldigt blandad kompott :) Visst var det väl så förut, pre-blogg, att man köpte böcker och läste dem. Jag tror jag behöver lite bättre karaktär :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så var det definitivt för min del i alla fall. Sen läste jag inte riktigt samma mängd böcker innan jag började blogga heller. Har blivit lite mer av en "hysteri" sen bloggen startade. En rolig sådan i och för sig.

   Radera