2015-02-13

Detta känns som en lång dag

För andra dagen på raken var jag på jobbet klockan sex på morgonen. Det är tidigt men det medför det positiva att jag kan gå hem redan klockan halv tolv. Helt okej sätt att inleda helgen.
Efter det känns det som om jag har hunnit med massor. Maken och jag har sprungit på stan, lunchat tillsammans (vilket aldrig händer annars). Ett par nya stövlar blev inhandlade till mig vilket alltid är trevligt.

Men dagen tog ju inte slut där liksom. Sen fick jag äntligen en stund i läsfåtöljen och där har jag suttit nästan konstant sedan klockan sex. Den bok jag läser nu är Svart som natten av Ann Cleeves och nästan hundra sidor in tror jag att jag gillar den. Boken har inte på något sätt tagit mig med storm men jag har en känsla av att jag kan bli ganska så överraskad av handlingen. Om inte annat så är den definitivt lite annorlunda.
Nu ska jag koka mig en kopp te och så ska jag fortsätta att njuta av fredagskvällen. Det blir definitivt någon timmes läsning till, sen kanske jag kryper ner i sängen relativt tidigt (jag var trots allt uppe väldigt tidigt) och tittar lite på en film. Känns ungefär som vad jag kommer att orka med ikväll.

2 kommentarer:

  1. Jag är faktiskt väldigt förtjust i Shetlandskvartetten.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den känns helt okej hittills. Böcker som har stått väldigt länge på väntlistan så det är skönt att äntligen ha tagit tag i dem.

      Radera